| MistikO | Дата: Понеділок, 04.07.2011, 10:43 | Повідомлення # 1 |
 Уч. академії
Група: Заступники адміністраторів
Статус: Offline
| 1.Рейсора 2.Хокаге 3.28 4.Жінка 5.OverKings 6.Конохабар 7.Вода(Суйтон),вітер(Футон) ,земля(Дайтон) ,лава(Етон) 8.Картинка на аві 9.Рейсора це імя переводиться як дух неба.Вона спілкувалась у дитинстві з діхами неба.Тепер у її віці Рейсора розмовляє зі всіма духами. Дівчати з нею не товаришували.А згодом у 14 років вона врятувала дівчинку, і всі почали з нею товаришувати.хлопцям вона завжди подобалась.У неї нема чоловіка , але є один герой який їй подобається. 10.Спокійна,бо вона не зла.Впевнена у своїх силах , бо знає що духи її не підведуть.Трохи скромна,бо це мабуть є у всіх дівчат. =) 11.Стандартний набір , веєр (як у Темарі(захищає і робить атаки вітру)) 12.Bushin no Justu - Прості клони, точна копія оригіналу. Використовується для того щоб відволікти ворога. Клон може пересуватися, проте при контакті він зникає. Кожен клон - 100 чакри
Henge - ця техніка дозволяє змінити свій вигляд на предмет чи людину. Використовується для тимчасового обману. 50 чакри
Kawarimi - заміна. техніка що дозволяє замінити своє тіло на інший предмет, що знаходиться поруч і тим самим уникнути атаки. можна икористовувати лише раз в 3 ходи.
Kinobori no Waza - техніка, що дозволяє ходити по стінах, стелях воді та інших матеріях. 50 чакри
Shunshin no Jutsu - Техніка спалаху тіла . Шинобі неочікуано зявляється та зникає в різних місцях цим уникаючи атаки. чакри - 100
Kai- техніка ніндзюцу, яка дозволяє ніндзя уникати ефектів гендзюцу. Після формування необхідних печатей рук, техніка гендзюцу не вплине на ніндзя.Чакри - 150
Джутсу шо Вид:нінзюцу Ранг:А Чакра:1000 Урон:- Єфекти:зникнення техніки суперника Опис:Коли я задіюю цю техніку будя яка інша техніка ніндзуцю нажце ранга А пропадає
Назва:Цурейшин Вид:ніндзуцу Ранг:С Чакра:250 Урон:- Єфекти:проникнення через будь що Опис:Я можу просочуватись через будь що і будь коли.Я прям Тобі)
Назва:Харакірі Вид:ніндзуцу Ранг:A Чакра:1500 Урон:- Єфекти:проникнення в будь кого Опис:Я можу просочуватись в будь кого а замість мене лишатиметься клон.Так я можу читати думки
Назва:Цамбурей Вид:ніндзуцу Ранг:S Чакра:1700 Урон:- Єфекти:керую супротивником Опис:Я можу просочуватись в будь кого а замість мене лишатиметься клон.Так я можу читати думки і керувати суперником
Назва:Катцун Вид:ніндзуцу Ранг:А Чакра:1500 Урон:5250 Єфекти:пускаю вогонь з рота Опис:Я можу пускати вогонь з рота як клан Учіха
Печать зла Ранг: S Вид: печать Чакра, що затрачується на техніку: 1500 Скільки шкоди/захисту (в залежності від ситуації): 5000 Ефекти: ворог входить у транс Опис техніки: Для виконання джитсу необхідно активувати кам'яного монстра.Ця техніка зупиняє ворога,він нічого не бачить окрім тьми та чудовиськ.Після печаті противник дуже слабшає.
Непомітна здобич Ранг: А Вид:нінджицу Чакра:1500 Урон:6750 Єфекти:суперника гризуть 6 вовків. Опис:Рейсора причіпляє (чи її тварина) ворогу значок і за моїм викликом зявляються 6 вовків і гризуть суперника 5 хвилин.Потім вони зникають.
Піднебесна Ранг: S Вид: печать Чакра:2000 + 250м Урон:8000 (смерть) Єфекти:суперник осліпляється і пропускає 2 хода Опис: під ворогом зявляється лава , від спеки він осліпляється та не може рухатись
Джутсу шо Вид:нінзюцу Ранг:А Чакра:1000 Урон:- Єфекти:зникнення техніки суперника Опис:Коли я задіюю цю техніку будя яка інша техніка ніндзуцю нажце ранга А пропадає
Назва:Цурейшин Вид:ніндзуцу Ранг:С Чакра:250 Урон:- Єфекти:проникнення через будь що Опис:Я можу просочуватись через будь що і будь коли.Я прям Тобі)
Назва:Харакірі Вид:ніндзуцу Ранг:A Чакра:1500 Урон:- Єфекти:проникнення в будь кого Опис:Я можу просочуватись в будь кого а замість мене лишатиметься клон.Так я можу читати думки
Назва:Цамбурей Вид:ніндзуцу Ранг:S Чакра:1700 Урон:- Єфекти:керую супротивником Опис:Я можу просочуватись в будь кого а замість мене лишатиметься клон.Так я можу читати думки і керувати суперником
Назва:Катцун Вид:ніндзуцу Ранг:А Чакра:1500 Урон:5250 Єфекти:пускаю вогонь з рота Опис:Я можу пускати вогонь з рота як клан Учіха
Таємниця Ранг: В Вид: печать Чакра, що затрачується на техніку: 1000 + 1700 Скільки шкоди/захисту (в залежності від ситуації): 8100 Ефекти: задихається,та слабшає (швидкісна) Опис техніки: вітер сжимає супротивника і він слабшає і його мізки погано сооброжають 13.- Сенсей може досить на сьогодні? - Ні,я скажу коли для тебе буде досить. - Але я вже не можу встояти на ногах! - Терпи!У майбутньому ти станеш Найсильнішою хокаге - Але вже дуже пізно для тренувань! - Вчитись ніколи не пізно! 14. Чакра 13000 Життя 13000 Швидкість 10000 Сила 12000
Повідомлення відредагував MistikO - П`ятниця, 08.07.2011, 21:49 |
| |
|
|
| andriy | Дата: Понеділок, 04.07.2011, 21:11 | Повідомлення # 2 |
|
Медик
Група: Адміністратори
| Одобрено
|
| |
|
|
| Matuljak_Michajlo | Дата: Четвер, 07.07.2011, 19:16 | Повідомлення # 3 |
 Уч. академії
| MistikO, зміни бондану селеща схованого в траві на бондану Конохи, а то це якось неправельно.
Моя анкета
|
| |
|
|
| MistikO | Дата: П`ятниця, 08.07.2011, 21:49 | Повідомлення # 4 |
 Уч. академії
|
|
| |